Mail ons voor een vertrouwd advies

Urnen

Naast de authentieke 'stenen' urnen, zien wij tegenwoordig veel dat men kiest voor een mooi alternatief. Een urn van glas is op dit moment het meest gekozen uit onze assortiment. 

Urnen van glas

Samen met u stellen wij een urn samen. De vorm, de kleur, de tekst en de grootte. Onze eigen glasblazer-kunstenaar maakt een unieke urn. Het bijzondere aan ons proces van het samenstellen van een urn is dat wij een speciale soort glazen urn hebben ontwikkeld die uitstekend voor buitenplaatsingen is geschikt. Door zandstraling kunnen wij ook uw persoonlijke teksten verwerken in de urn. 

Eigen ontwerp

Graag nodigen wij u uit om uw persoonlijke ontwerp eens naar ons toe te mailen. Op deze manier kunt u samen met ons een unieke urn samenstellen, welke als een mooie herinnering kan fungeren voor u als nabestaande aan degene die u is ontvallen.

Asbollen en asobjecten van glas

Een alternatief is dat wij voor u een unieke asbol of asobject voor u glasblazen. Naast de urnen kunnen ook de asbollen of andere asobjecten van glas worden voorzien met of zonder as van de overledene. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid als het gaat om urnen, asbollen en asobjecten van glas. Wij informeren u graag over een te maken keuze op basis van onze ervaring. 

Hoe kunt u omgaan met een vraag voor een monument?

De mensen achter Monument Idee zijn zeer ervaren bij de begeleiding van het ontwerpen van een monument of grafsteen. Niet alleen ervaren in de juiste communicatie, maar ook vakinhoudelijke mensen. Dagelijks werken wij met de materialen waarvan een monument of grafsteen wordt gemaakt. Als vakmensen helpen wij u met het ontwerp, de keuze van het materiaal en de totale vorm en maat van het monument. Tot nu toe hebben wij iedereen kunnen helpen aan een monument, grafsteen of urn die voldeed aan alle wensen.

Natuurlijk heeft u een eigen idee of inmiddels zelfs een eigen ontwerp. Wij kijken en denken met u mee. U zult merken dat u onze ondersteuning zult waarderen. Wij gaan uit van u en uw naasten. Als vakmensen kunnen wij u helpen om iets moois en permanents te ontwikkelen als nagedachte aan degene die u is ontvallen.

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland en Belgie. In een persoonlijk onderhoud helpen wij u graag om iets moois te laten ontwikkelen als nagedacht aan degene die u is ontvallen. 

Onze vakmensen bellen u terug

Wilt u direct een persoonlijk contact met een van onze vakmensen? Vul uw naam en telefoonnummer in via het formulier. Een van onze vakmensen zal direct contact met u opnemen. 

Voorbeelden van monumenten

Op onze website treft u uit respect voor de nabestaanden geen voorbeelden aan. Wij hebben wel enkele voorbeelden beschikbaar, die wij u persoonlijk toe kunnen sturen.