Mail ons voor een vertrouwd advies

Monument natuursteen met glas 

Ons specialisme is het combineren van natuursteen met glas. Op deze manier kunnen de twee basismaterialen elk een eigen functie hebben. Zo kan bijvoorbeeld de basis van het monument van natuursteen worden gemaakt, en kan bijvoorbeeld met glas een liggend of staand gedeelte er aan worden toegevoegd.

Onbegrensde mogelijkheden

Deze combinatie zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Op dit moment is de combinatie van natuursteen en glas de meest gekozen combinatie. Zeker het glasdeel van een monument zorgt er voor dat er mooi gewerkt kan worden met vormen en kleuren. Daarnaast is glas transparant, duurzaam en ook onderhoudsvrij. Het biedt u als nabestaanden vele mogelijkheden.

Deze combinatie zorgt er ook voor dat u helemaal uw eigen ontwerp aan ons kunt voorleggen. Laat ons gewoon eens meedenken met uw ideeen en wensen. 

Hoe kunt u omgaan met een vraag voor een monument?

De mensen achter Monument Idee zijn zeer ervaren bij de begeleiding van het ontwerpen van een monument of grafsteen. Niet alleen ervaren in de juiste communicatie, maar ook vakinhoudelijke mensen. Dagelijks werken wij met de materialen waarvan een monument of grafsteen wordt gemaakt. Als vakmensen helpen wij u met het ontwerp, de keuze van het materiaal en de totale vorm en maat van het monument. Tot nu toe hebben wij iedereen kunnen helpen aan een monument, grafsteen of urn die voldeed aan alle wensen.

Natuurlijk heeft u een eigen idee of inmiddels zelfs een eigen ontwerp. Wij kijken en denken met u mee. U zult merken dat u onze ondersteuning zult waarderen. Wij gaan uit van u en uw naasten. Als vakmensen kunnen wij u helpen om iets moois en permanents te ontwikkelen als nagedachte aan degene die u is ontvallen.

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland en Belgie. In een persoonlijk onderhoud helpen wij u graag om iets moois te laten ontwikkelen als nagedacht aan degene die u is ontvallen. 

Onze vakmensen bellen u terug

Wilt u direct een persoonlijk contact met een van onze vakmensen? Vul uw naam en telefoonnummer in via het formulier. Een van onze vakmensen zal direct contact met u opnemen. 

Voorbeelden van monumenten

Op onze website treft u uit respect voor de nabestaanden geen voorbeelden aan. Wij hebben wel enkele voorbeelden beschikbaar, die wij u persoonlijk toe kunnen sturen.