Mail ons voor een vertrouwd advies

Monument van glas

Prachtig. Een monument of herdenksteen in glas. Een absoluut prachtig materiaal om pure emotie te verwerken. Wij ontwerpen, vervaardigen, restaureren en plaatsen glazen grafzerken op maat. Iedere grafsteen in glas is uniek. Glas biedt vele mogelijkheden. Samen met u kunnen wij uw ontwerp verder uitwerken en uiteindelijk samenstellen. Wij kunnen tekeningen, foto's en teksten verwerken in de glazen gedenksteen. 
 

Hoe wordt een monument van glas voor u gemaakt?

Het unieke aan ons concept is dat u de verschillende stadia in het fabricageproces kunt volgen. Wij houden u eventueel met fotomateriaal op de hoogte en natuurlijk overleggen wij samen met u wanneer de glazen grafsteen dient te worden geplaatst. Ook ontzorgen wij bij de vergunningaanvraag bij de betreffende begraafplaats of gemeente en regelen indien gewenste de verzekering.
 
Wij plaatsen grafmonumenten in Nederland, België en Duitsland.

Hoe kunt u omgaan met een vraag voor een monument?

De mensen achter Monument Idee zijn zeer ervaren bij de begeleiding van het ontwerpen van een monument of grafsteen. Niet alleen ervaren in de juiste communicatie, maar ook vakinhoudelijke mensen. Dagelijks werken wij met de materialen waarvan een monument of grafsteen wordt gemaakt. Als vakmensen helpen wij u met het ontwerp, de keuze van het materiaal en de totale vorm en maat van het monument. Tot nu toe hebben wij iedereen kunnen helpen aan een monument, grafsteen of urn die voldeed aan alle wensen.

Natuurlijk heeft u een eigen idee of inmiddels zelfs een eigen ontwerp. Wij kijken en denken met u mee. U zult merken dat u onze ondersteuning zult waarderen. Wij gaan uit van u en uw naasten. Als vakmensen kunnen wij u helpen om iets moois en permanents te ontwikkelen als nagedachte aan degene die u is ontvallen.

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland en Belgie. In een persoonlijk onderhoud helpen wij u graag om iets moois te laten ontwikkelen als nagedacht aan degene die u is ontvallen. 

Onze vakmensen bellen u terug

Wilt u direct een persoonlijk contact met een van onze vakmensen? Vul uw naam en telefoonnummer in via het formulier. Een van onze vakmensen zal direct contact met u opnemen. 

Voorbeelden van monumenten

Op onze website treft u uit respect voor de nabestaanden geen voorbeelden aan. Wij hebben wel enkele voorbeelden beschikbaar, die wij u persoonlijk toe kunnen sturen.