Mail ons voor een vertrouwd advies

Monument van natuursteen

Voor het samenstellen van een grafmonument is natuursteen tot op heden nog steeds het meest gebruikte materiaal. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten natuursteen, waaronder graniet, marmer en hardsteen. Vanwege de duurzaamheid van het materiaal is graniet het meest gekozen materiaal. Het voordeel van graniet is, dat het assortiment in kleuren en soorten enorm is.

Wat zijn de mogelijkheden met natuursteen?

Een grafmonument van natuursteen, en met name van graniet, is dat het een zeer mooi uiterlijk heeft. Ons vakmanschap heeft als voordeel dat wij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en het werken met graniet. Gravures en het combineren van de soorten graniet en andere materialen heeft er toe geleid dat aan elk grafmonument een eigen identiteit is te herkennen. Wilt u eens weten wat wij allemaal met graniet kunnen doen? Stuur ons dan eens een mailtje en wij sturen u enkele voorbeelden toe.

Hoe kunt u omgaan met een vraag voor een monument?

De mensen achter Monument Idee zijn zeer ervaren bij de begeleiding van het ontwerpen van een monument of grafsteen. Niet alleen ervaren in de juiste communicatie, maar ook vakinhoudelijke mensen. Dagelijks werken wij met de materialen waarvan een monument of grafsteen wordt gemaakt. Als vakmensen helpen wij u met het ontwerp, de keuze van het materiaal en de totale vorm en maat van het monument. Tot nu toe hebben wij iedereen kunnen helpen aan een monument, grafsteen of urn die voldeed aan alle wensen.

Natuurlijk heeft u een eigen idee of inmiddels zelfs een eigen ontwerp. Wij kijken en denken met u mee. U zult merken dat u onze ondersteuning zult waarderen. Wij gaan uit van u en uw naasten. Als vakmensen kunnen wij u helpen om iets moois en permanents te ontwikkelen als nagedachte aan degene die u is ontvallen.

Wij leveren door heel Nederland, Duitsland en Belgie. In een persoonlijk onderhoud helpen wij u graag om iets moois te laten ontwikkelen als nagedacht aan degene die u is ontvallen. 

Onze vakmensen bellen u terug

Wilt u direct een persoonlijk contact met een van onze vakmensen? Vul uw naam en telefoonnummer in via het formulier. Een van onze vakmensen zal direct contact met u opnemen. 

Voorbeelden van monumenten

Op onze website treft u uit respect voor de nabestaanden geen voorbeelden aan. Wij hebben wel enkele voorbeelden beschikbaar, die wij u persoonlijk toe kunnen sturen.